Osto- ja käyttöehdot


Jos tilaaja ostaa meiltä tuotteita tai palveluita verkkosivuston tai muun kaupan välityksellä, sovelletaan seuraavaa:Voimassa 1.7.2020 alkaen

Tilaaminen

Verkkokauppa tilaukset tehdään osoitteessa www.ecofix.fi

Tilauksen voi tehdä rekisteröitymättä. Syöttämällä tilaustiedot ja napsauttamalla "Tilaa" -painiketta tilauksen viimeisessä vaiheessa, teet sitovan tilauksen tuotteista ostoskorissa.

Tilausvahvistus

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksen lähettämisen jälkeen. Myyntisopimus ei ole voimassa, ennen kuin saat tilausvahvistuksen. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Turvallisuus

Olemme pyrkineet varmistamaan verkkosivujen ja tukiasemien turvallisuuden. Kieltäydymme kuitenkin vastuusta, jos näille verkkosivustoille ja/tai tukiasemille välitettyjä tietoja käytetään väärin, toisin sanoen ulkopuolisilla osapuolilla, jotka eivät ole työntekijöitämme.

Toimitusaika

Toimitusajat ovat tuotekohtaisia.

Maksutavat

Maksutapa verkkokaupassa on tilisiirto. Laskun maksuaika on 14 päivän netto.
Mikäli sinulla on kysyttävää maksutapoihin liittyen ota meihin yhteyttä.

Evästeet

Tilaaja suostuu evästeiden käyttämiseen tilauksen tekijän verkkosivuston tai muiden verkkokaupan prosessien kautta.

Henkilötiedot ja tietosuoja

Henkilökohtaisten tietojesi suojaaminen on meille tärkeää, ja haluamme, että tunnet olevasti turvassa, kun vierailet verkkosivustollamme. Suojelemme yksityisyyttäsi ja henkilökohtaisia tietojasi. Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi lain säätämän tietosuojakäytänteen mukaisesti. Tutustu tietosuojakäytäntöömme tästä.

Myyntialue

Tilaukset toimitetaan vain Suomeen ja asiakkaalla on oltava suomalainen Y-tunnus, jotta hän voi tehdä tilauksia www.ecofix.fi-verkkokaupasta.

Vaihto-ja palautusoikeus

Ecofix -verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla ei ole yleistä vaihto- tai palautusoikeutta. Ecofix kuitenkin voi harkinnan mukaan, mutta ilman velvollisuutta, yksittäistapauksessa hyväksyä tuotteen vaihtamisen tai palauttamisen.


Reklamaatio ja tuotepalautukset

Mikäli Kiinteistötyö Ecofix on hyväksynyt tuotteen vaihtamisen tai palauttamisen, asiakkaan on toimitettava, vaihdettava tai palautettava tuote käyttämättömänä, alkuperäisessä kunnossa Kiinteistötyö Ecofix:n ilmoittamaan osoitteeseen viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua erillisestä sopimisesta.

Ennen tuotteen palautusta otathan yhteyttä sähköpostitse kt.ecofix@gmail.com tai soittamalla puh. +358 44 581 8652 saadaksesi tarvittavat palautusohjeet.

Riidat

Näihin ehtoihin ja Kiinteistötyö Ecofix -palveluiden käyttöön liittyvät erimielisyydet ratkaistaan ensimmäisenä oikeusasteena Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa.

Yhteystiedot

Kiinteistötyö Ecofix
www.ecofix.fi
Puh. +358 44 581 8652
Y-tunnus 3122743-5
VAT FI31227435